mandag 29. september 2008

Siger

Me spelte første kampen vår i 1.divisjon i helga. Det var BSI som kom på besøk.
Det hadde vore halldag før på dagen, og det var derfor relativt tett befolka på tribunen, noko som var kjekt. Det var nok alle tilskodarane som skremte BSI til å spele dårleg. Det kan ein skjøne, då BSI aldri har sett så mange tilskodarar før.
Sjølve kampen var heilt elendig. Første settet er prega av nervøsitet, og me får ikkje spelet godt nok til. Det er litt som må rettast må i samspelet i forhold til oppleggjar. Likevel, etter 3 ganske svake sett klarte me å dra heim sigeren, like mykje takka vere BSI sin svakhet som vår dyktighet. I tillegg fekk me litt hjelp frå dommarane, som gjorde ein skuffande dårleg jobb. Det virka som om Jogeir vart litt sett ut av kampen av det.
Det som var dumt med sigeren, var at på grunn av rot med kva klubb me speler som, kontrakter osv. kunne ikkje spelarar som Gaute, Jon Asle og Bert få speletid på grunn av at dei hadde ikkje løyve. Veldig synd, men eg trur alle forsto kor vanskeleg det mongoloide forbundet hadde gjort det for oss (les: David Cox).
Me får håpe dei kjem sterkare tilbake når dei har lov å spele. No ser eg fram mot helga, der eg håpar på speletid for Nyborg mot Kristiansund. Pass deg, Lamberg!

Ingen kommentarer: