fredag 26. september 2008

Nok ein tåpeleg blogg som blei gjort når eg eigentleg burde sove

Til alle dei drøyt ti personane som besøker spacet mitt årleg, takk for besøket, sjølv om eg etter alt sannsyn drit i dykk.
Eg skal ikkje skrive nokon lang stil, det trur eg det berre er Hild som gidd lide seg gjennom. Og emoar. (Fordi dei vil lide, for dei som ikkje tok den med ein gong)
Uansett er det ein del ting eg treng å få sagt. Eller, dersom eg presiserer det, ein del ting eg treng å få sagt at eg hatar.
- Byggfag-gutane i Arna. Kvifor? Dei er ekstremt irriterande, mykje høgare enn meg og høyres konstant ut som aper på speed. Eller Cola. Wh'evvah.
- Gymklassen min, fortrinnvis TFF-gruppa, som har forveksla Gym med Gum, so vel forklarar kvifor dei tygg tyggis i staden for å engasjere seg i timen. Dette kan lett irritere meg, heldigvis slår eg ikkje jenter. Nesten. Eller, nei, eg gjer aldri det.
- Å bli fotografert. Dette står høgt på lista. Åh jøssenavn, dette står kjempehøgt på lista. Eg ser verkeleg jævlig ut på bilete.
- Doddisar. Folk som går med meir gelè i håret kvar dag enn det som blir produsert på Freia, glinsar i regnet med dei vene dobbane sine, kler seg i klede som kan beskrivast med stikkord som lyse, homofile, ekle, stygge, jævlige, fortrinnsvis bukser som ser ut som hunden halvvegs har ete opp i løpetida, beltespenner med tiger- eller pornomotiv som er like store som skoa deira, som forøvrig ALLTID er krittkvite, med ei dongeribukse stappa nedi dei.
Tullingalarmen går snart for meg.
- Feitingar. Er eg slem dersom eg spør feitingar på McDonalds om dei verkeleg har godt av Super Duper Giant Maxi Big Mac, pommes frites- og Nuggetsmenyen dei skal til å hive innpå? Eg syns ikkje det. Folk som tar opp to sete på bussen, to seter på Brann Stadion og som heilt naturleg og praktisk rullar frå A til B i staden for å GÅ, fortjener ikkje noko som helst, iallfall ikkje mat.
- Byfolk som ikkje godtar dialektar. Sjølv om dei gir uttrykk for at dei synest at folk med dialekt er bondeknølar, og at nynorsk er for frittgåande tullebukkar, trur eg nok det er eit fundament av misunning som gjer det. Nynorsk er mykje KULARE enn bokmål, og dei som snakkar dialekt er MEIR UNIK enn drittungar med bergensdialekt. Eg skal vere kjemperask å presisere at dette gjeld laaaangt frå alle bergensarar.
- MSN Space- bloggar. Fy faen no er eg lei av å skrive. Denne tida kunne eg brukt på å skrive artikkel der eg tar opp spørsmålet om Norge er verdas beste land å bu i. Denne kunne eg levert inn til Hild, og Hild hadde blitt glad og sjansen er stor for at eg hadde fått ein respektabel karakter. Men nei. Dumme MSN Space sin bloggfunksjon.
Eg bør sove.
Kan jo avslutte med at Norge blir aldri verdas beste land å bu i dersom eg må leve med Byggfag i Arna, Gymklassen min, Faren for å bli Fotografert, Doddisar, Feitingar og Byfolk som ikkje godtar dialektar.
Slik ER det berre.
PS: Eg hatar og Fet Skrift- funksjonen på MSN Space blogg- tingen.
Über und aus, Satans Eier.

Ingen kommentarer: