tirsdag 3. mars 2009

Vinterferie

Hurra, no er det vinterferie. Og eg skal vere den første til å innrømme at vinterferie jaggu ikkje er mykje annleis enn vanlege skuleveker. Det baklagar eg, og tar sjølvkritikk på. Har vore veldig lite motivert for skule dei siste vekene, delvis fordi det er ubegripelig kjedelig, delvis fordi... nei, vent, det er kun på grunn av at det er ubegripelig kjedelig. Skulle gjerne vore flinkare å gått på skulen og fått med meg meir, men det går rett og slett ikkje an når det eg skal få med meg handlar om 245 år gamle dikt om metaforar til samfunnsproblem. Då er rett og slett Guitar Hero meir freistande og givande.

Likevel så får eg nok svi for det dei komande vekene. Skal levere inn førsteutkast til essay 27.mars. Blir nok ei stressande tid framover. Det fortener eg verkeleg, etter all slauringa tidlegare i år.

Når det gjeld volleyball, så hadde eg ein fryktelig dårleg kamp på søndag. Spelte eitt sett som libero og gjorde det heilt elendig. Var litt betre i går, då fjorårets kretslag -Vegard spelte kamp mot nokre besøkande polakkar. Dei var heilt ok gode, men me slo dei 3-2 til slutt. Eg kjenner på kroppen, som gjer vondt, at rankingturneringa i helga er det siste denne sesongen som eg verkeleg gler meg til. Resten blir berre eit pliktløp som eg eigentleg ikkje er spesielt motivert for. Gler meg til sesongen er ferdig. Fram mot avreise til Førde fredag skal eg sikkert berre slappe av.

Og til slutt litt sladder: Det seiast frå sikre kjelder innad i Rossvoll- miljøet at den sikre kjelda innad Rossvoll- miljøet har vore på middag hos Silje van Hoek. Eg kan avsløre at den sikre kjelda innad i Rossvoll- miljøet, som for øvrig er mannleg IKKJE er Erlend Mæland, noko som betyr at EIN ANNAN gut enn Erlend Mæland har vore på middag hos Silje van Hoek. Det skulle ikkje overraske meg om han fekk servert høne til middag. Når ein tar med i berekninga at Silje van Hoek inntil nyleg hadde profilbilete på Facebook der ho er avbilda ilag med Bjørnar Skjelvan, EIN ANNAN gut enn Erlend Mæland, skulle det ikkje forundre meg om det er trouble in Paradise.

Det er iallfall det sikre kjelder innad i Rossvoll- miljøet seier.

Ingen kommentarer: