mandag 9. mars 2009

Innhaldsrik helg

Det var ei kjekk helg i Førde(!). Me reiste oppover på fredag og fekk slappa av litt på hotellet på kvelden før me la oss til å sove, klare for spennande kampar dagen etter. Og spennande vart det. Etter knepent tap 16-14 i tredje sett mot Nyborg, noko som me meinte skuldast taktiske disposisjonar og nedpsyking i time-outar, slo me Blindheim og Gløshaugen 2-0, der sistnemnte vart 27-25 i begge sett.

Det betydde at me vart nr.2 i pulja og me møtte då TVN, i enda ein thriller. Etter å ha tapt første sett greitt og lege under 17-12 i andre, våkna me og snudde settet til 27-25. I tie-breaket følgte laga kvarandre heilt til døra og begge lag hadde fleire matchballar. Heldigvis blokka Tore Gunnar ned ein TVN-spelar, eg lurer på om det var unge Tvinde, på vår matchball og me kunne sleppe jubelen laus. Ekstremt deilig å vinne eit jamnt tie-breaksett for ein gongs skuld. Spesielt i ein kvartfinale, som er ein jævlig kjedelig kamp å tape. Koll venta i semifinalen dagen etterpå. På kvelden gjekk me og åt pizza. Den var god. 0.6- en med øl smakte også sinnsvakt godt.

Søndag venta altså dei lovande unggutta frå Koll. Dei knuste oss i første sett. Me knuste dei i andre sett. Tredje settet vart heilt jamnt, som vanleg. Stillinga var 11-11 då Koll vart avblåst for føring og Martin fekk gult kort for å protestere, som han for øvrig hadde all grunn til å gjere, tåpelig avblåsning. Etter kvar sin side-out og 14-12 slo Svein Solhaug ballen 12 og ein halv meter ut frå pos.2. Desverre for oss dømte Cato nettfeil på blokka vår. Eit par dobbeltslag frå Gaute og litt side-out seinare var stillinga 17-17. Tore Gunnar slo to ballar i ei stor Koll-blokk og tapet var et faktum. Ufattelig irriterande.

I bronsefinalen var enkelte av oss, underteikna inkludert, berre sånn passe interessert i å yte skikkelig. Det enda med eit greit tap 0-2 tap mot Nyborg. Me fekk derfor fjerdeplass i turneringa, og femteplass på totalrankingen, noko me må sei oss bra fornøgd med.

Til slutt litt sladder. Sikre kjelder innad i Rossvoll- miljøet hevdar at Erlend Mæland si store flamme har rota med Frank i massasjestolen på 1881. Den sikre kjelda i Rossvoll- miljøet jobbar sjølv på 1881 og har nok god peiling på det han snakkar om. Synd det Erlend.

Ingen kommentarer: